×
Αρχική Προϊόντα Συνταγές Ρύζι & Υγεία Επικοινωνία
Ανάμεικτη σαλάτα με καστανό ρύζι και κινόα Uncle Ben’s®
Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Προετοιμασίας : 10
Χρόνος Ψησίματος Χρόνος Ψησίματος : -

Υλικά Υλικά για μερίδες

1 συσκευασία καστανό ρύζι και κινόα Uncle Ben’s
6 κ.σ. ελαιόλαδο
Χυμός από 1 λεμόνι
½ κ.γ. λευκό ξύδι
1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
350 γρ ντοματίνια
100 γρ σπανάκι baby
100 γρ φέτα σε μικρά κυβάκια
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

προαιρετικά

2 κ.σ. ανάμεικτους σπόρους (ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο και κουκουνάρι) καβουρδισμένους

Εκτέλεση

1. Ετοιμάζουμε το καστανό ρύζι και κινόα Uncle Ben’s σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του.
2. Σε μπολάκι ανακατεύουμε μια κουταλιά χυμό λεμονιού με τα κυβάκια του αβοκάντο ώστε να μην μαυρίσουν.
3. Βάζουμε το υπόλοιπο χυμό λεμονιού σε βαζάκι μαζί με το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλατοπίπερο και τα αναμειγνύουμε.
4. Σε σαλατιέρα ανακατεύουμε το καστανό ρύζι και κινόα Uncle Ben’s με το αβοκάντο, τα ντοματίνια, τη φέτα και το σπανάκι.
5. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με τη σως και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τους καβουρδισμένους σπόρους.

Ρυθμίσεις για τα cookies