×
Αρχική Προϊόντα Συνταγές Ρύζι & Υγεία Επικοινωνία
Μπρουσκετάκια με Uncle Ben’s® Καστανό ρύζι με Κινόα, αγγούρι & wasabi
Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Προετοιμασίας :
Χρόνος Ψησίματος Χρόνος Ψησίματος :

Υλικά Υλικά για μερίδες

1 συσκευασία Kαστανό ρύζι με Kινόα Uncle Ben’s®
160γρ. μαγιονέζα
160γρ. αγγούρι
4γρ. wasabi
20γρ. ζωμός κότας
30ml νερό
1 τεμάχιο μπακετίνι

Εκτέλεση

1. Σε μικρό κατσαρολάκι προσθέτουμε το ρύζι, το νερό, το ζωμό κότας και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
2. Αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Στη συνέχεια κόβουμε το αγγούρι σε μικρά κυβάκια ή το τρίβουμε στον τρίφτη. Αφαιρούμε τα σπόρια και το τοποθετούμε σε ένα λεκανάκι.
3. Στο λεκανάκι προσθέτουμε τη μαγιονέζα και το wasabi και ανακατεύουμε όλα τα υλικά ώστε να ομογενοποιηθούν. Στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα και το ρύζι που έχει κρυώσει και ανακατεύουμε καλά.
4. Προσθέτουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι ανάλογα με την κρίση μας. Για την βάση, παίρνουμε μία στενή μπακέτα και την κόβουμε λεπτές λοξές φέτες.
5. Τις τοποθετούμε στο φούρνο και τις ψήνουμε στον αέρα για περίπου 8-10 λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Στη συνέχεια με ένα κουταλάκι τοποθετούμε το μείγμα μας επάνω στην μπρουσκέτα.

Ρυθμίσεις για τα cookies