×
Αρχική Προϊόντα Συνταγές Ρύζι & Υγεία Επικοινωνία
Γαρίδες Stir Fry με τζίντζερ και σόγια
Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Προετοιμασίας : 10'
Χρόνος Ψησίματος Χρόνος Ψησίματος : 10'

Υλικά Υλικά για 4 μερίδες

2 κ.σ. φυτικό λάδι
350γρ. (51 – 60 περίπου) ωμές γαρίδες, χωρίς το κέλυφος και τη φλέβα τους
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
2 κόκκινες πιπεριές
1 κ.σ. ψιλοκομμένο τζίντζερ
2 συσκευασίες Ταϊλανδέζικο Ρύζι Uncle Ben’s®
2 ½ κ.σ. σάλτσα σόγιας light
1 κ.σ. φρέσκος κόλιανδρος, κομμένος

Εκτέλεση

1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι, σε μέτρια με υψηλή φωτιά. Σοτάρετε τις γαρίδες για 1 λεπτό. Προσθέστε τις πιπεριές τσίλι και το τζίντζερ. Σοτάρετε για 2-3 λεπτά ακόμα, ή μέχρι να γίνουν ροζ οι γαρίδες και μαλακά τα λαχανικά.
2. Εν τω μεταξύ, ετοιμάστε το ρύζι όπως αναγράφετε στις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέστε το ρύζι, τη σάλτσα σόγιας και τον κόλιανδρο μέσα στις γαρίδες και ανακατέψτε, μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο μείγμα.

Ρυθμίσεις για τα cookies