×
Αρχική Προϊόντα Συνταγές Ρύζι & Υγεία Επικοινωνία
Κοτόπουλο Stir Fry
Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Προετοιμασίας : 10'
Χρόνος Ψησίματος Χρόνος Ψησίματος : 10'

Υλικά Υλικά για 4 μερίδες

2 κ. σ. φυτικό λάδι
500γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλο, κομμένο σε κύβους
2 μεγάλες κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές, ψιλοκομμένες
1 ¼ κούπες κομμένο κόκκινο κρεμμύδι (1 μεγάλο)
2 κούπες φασόλια μάνγκο (περίπου 225 γρ.)
1 κούπα φασολάκια, κομμένα
2 κ.σ. νερό
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας light
2 κ.σ. σως ψαριού
2 συσκευασίες Καστανό Ρύζι Uncle Ben’s®
2 κ.σ. σουσάμι

Εκτέλεση

1. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι, σε μέτρια με υψηλή θερμοκρασία. Σοτάρετε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το κρεμμύδι, ανακατεύοντας, για περίπου 4 με 5 λεπτά, ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να ασπρίσει το κοτόπουλο.
2. Ρίξτε τα φασόλια και τον αρακά μέσα στο τηγάνι και σοτάρετε για 1 λεπτό. Προσθέστε το νερό, τη σάλτσα σόγιας και τη σάλτσα ψαριού.
3. Εν τω μεταξύ, βράστε το ρύζι, όπως αναγράφεται στις οδηγίες της συσκευασίας. Όταν είναι έτοιμο, αναμείξτε το με το μείγμα κοτόπουλου και σοτάρετέ το για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθεί. Γαρνίρετε με το σουσάμι.

Ρυθμίσεις για τα cookies